A Happy 2017 is coming!

Amigas y amigas os deseo un nuevo año en el que sensibilidad, inteligencia y audacia os traigan algunos de vuestros sueños. Y en el que sigamos caminando juntos.

Estimats i estimades, us desitjo un nou any en què sensibilitat, intel.ligència i audacia us portin alguns dels vostres somnis. I en el qual seguim caminats plegats.

Love, Peace and Joy. A Happy 2017 is coming!


6 comentarios:

  1. ¡Vigila a los Lannister! ¡No son de fiar...!

    Feliç Any Nou també per a tu i els teus éssers estimats.

    Una abraçada,
    Tomàs.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltes gràcies, Tomàs! Sí, amb els Lannister no se sap mai, però Tyrion és l'ovella negra de la familia ;). Una forta abraçada

      Eliminar
  2. Preciosa felicitació que a més és molt Silvia i molt Rins pel que jo conec. MOLT BON ANY 2017 PER A TU SILVIA I ELS TEUS I PER A TOTES LES FACETES DE LA TEVA PERSONALITAT CREATIVA.
    Sonia i Ferran

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Molt bon 2017, amics! Continueu també tan creatius i defensors de la cultura com sempre des del vostre regne de la Bibliomusicineteca. Ens veiem aviat! Abraçades de Silvia i Rins, a part iguals.

      Eliminar
  3. Feliz 2017 para tí también ,que todos tus sueños y proyectos se hagan realidad.Besos de Delia

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Querida Delia, mis mejores deseos también para ti, y los tuyos, para este nuevo año. A ver si 2017 nos trae un reencuentro para ponernos al día, y cómo no, recordar los viejos tiempos. Besos, preciosa.

      Eliminar